Over ons bedrijf

Kwaliteit, service en een persoonlijke benadering staan voorop.

Hilcon is een in 2004 opgericht familiebedrijf uit Heerhugowaard. We leveren in heel Nederland, België en Engeland aan onder andere landmeetkundige bureaus, meetkundige ingenieursbureaus, wegenbouwers en gemeenten maar ook aan kassenbouwers of bouwers van zonneparken met zonnepanelen. Wij kenmerken ons door innovatie en verregaande service, altijd voor de scherpste prijs.

Hilcon - Ruim assortiment

Hoge service

Als familiebedrijf zijn we wendbaar en schikken we ons zo veel mogelijk naar uw wensen, altijd op een persoonlijke manier.

Ons assortiment is gegroeid vanuit de klantvraag. Een voorbeeld hiervan is de Z-master: deze ontstond naar wens en ontwerp van de klant. Wij proberen zo veel mogelijk op voorraad te hebben. Mocht er een keer paniek zijn omdat u bijvoorbeeld een keer iets vergeten bent te bestellen dan kunnen wij snel schakelen.

Hilcon staat voor verregaande service:
Wij blijven zoeken naar een passende oplossing voor de scherpste prijs.

Hilcon - Ruim assortiment

Vindingrijk

Hilcon bouwt op innovatie.

Wij staan nooit stil: ons assortiment breidt constant uit zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Zo breiden wij steeds verder uit met naast alle reguliere meetkundig toebehoren ook steeds meer accessoires voor laserscanning, 3D- en drone metingen.

Iets nodig dat wij niet hebben?
Wij maken de missende schakel voor uw project.

Hilcon - Ruim assortiment

Maatschappelijk bewustzijn

Het milieu heeft onze aandacht.

Wij proberen verpakkingsmateriaal zo veel mogelijk te recyclen en letten op duurzamere alternatieven. Daarnaast steunen wij een aantal goede doelen.

Kortom:
Bij ons kunt u rekenen op hoge service, persoonlijke aandacht en innovatie met een maatschappelijk bewust randje.

Maandag tm vrijdag: 072-5717277

Groot assortiment

Hoogwaardige kwaliteit

Specifiek

Gereedschap en markeren

Meettoebehoren

Prisma's en systemen

Snelle levering

Nederland en België