Merkinformatie

Gereedschap en onderdelen van kwaliteitsmerken.

Wij werken vol vertrouwen met deze merken die bij uitstek geschikt zijn voor optimaal resultaat voor elke klus en budget.

Hilcon geo en constructio materialen

Hilcon

Specialistisch maatwerk

Wij van Hilcon hebben ruime ervaring in de wereld van meetkundig toebehoren. Op verzoek van klanten of aan de hand van unieke situaties maken wij met ons technische team eigen producten die gebruikt kunnen worden voor een eigen specifieke toepassing. Zo hebben wij meetgerei voor elke situatie. Zowel voor maatvoering in de bouw, deformatiemetingen als ook landmeten. Maar ook laserscanning en 3D- of drone-metingen zijn geen probleem voor ons. Wij hebben een eigen Piketbuis Systeem ontwikkeld.

Met het Hilcon Piketbuis Systeem werkt men volledig ARBO verantwoord door gebruik te maken van een ergonomische insteekstang, een comfortabele schoudertas en lichtgewicht, gekleurde en sterke kunststof piketbuisjes.

Hilcon geo en constructio materialen

Bohnenstingl

Bohnenstingl is een Duits merk en ontwikkelt, produceert en verkoopt ruim 25 jaar landmeetkundige accessores die het werk van meetkundigen en landmeters makkelijker en betrouwbaarder maken.

Ook winstgevendheid en efficiëntie krijgen hiermee een impuls.
In de eerste plaats ontwikkelt Bohnenstingl producten volgens ideeën en specificaties van eigen ingenieurs en het landmeetbureau. Daarnaast leveren ze zo nodig op maat voor klanten.

Bohnenstingl streeft naar duurzame oplossingen: in plaats van ad hoc-soluties ad hoc-oplossingen werken ze zo veel mogelijk toe naar een volwassen product. Komt het mogelijk van pas voor andere meetkundigen? Dan maken ze een kleine serie en nemen deze op in hun assortiment.

Bohnenstingl catalogus pagina (pdf download)

Hilcon geo en constructio materialen

Nedo

Afkomstig uit het kleine Dornstetten.

Nedo staat al meer dan 120 jaar voor kwalitatief hoogwaardige en intelligente statieven en bakens geschikt voor de meetkunde. Het merk is in trek vanwege de kwaliteit, betrouwbaarheid en robuustheid en wordt gebruikt bij landmeetkundigen en door bouwtechnici over de hele wereld.

Op dit moment heeft het bedrijf een verkoopkantoor en depot in de VS en levert het aan meer dan 100 landen.

nedo.com/nl

Hilcon geo en constructio materialen

Rothbucher

Rothbucher ontwikkelde in 1997 in samenwerking met uitvoerders en architecten meterpeilmerken die een compleet nieuwe standaard voor de maatvoering in de bouw mogelijk hebben gemaakt.

Waar voorheen het meterpeil werd vastgelegd met potloodstrepen, spijkers en dergelijke zaken zorgde Rothbucher met zijn meterpeilmerken voor de permanente documentatie van het meterpeil, een systeem dat zich inmiddels meer dan een miljoen keer heeft bewezen. Rothbucher ontwikkelde vervolgens een totaalconcept voor de meetkundige, een alomvattend systeem voor alle meetpunten.

Alles voor Bouwmaatvoering, BIM verantwoord werken, monitoring, laserscanning, 3D en drone metingen. Veelvoorkomende foutenbronnen worden omzeild en meetpunten worden permanent beveiligd en gedocumenteerd.

Meterriss.de

Hilcon geo en constructio materialen

Seco

SECO streeft ernaar de beste totaalleverancier te zijn voor accessoires in de landmeetkunde, de bouw, veiligheid, monitoring en infrastructuur.

Dit vertaalt zich naar hoge kwaliteit, precisieproductie en stevig vakmanschap. SECO keurt dan ook met recht alle facetten van zijn productieactiviteiten.

Het bedrijf geniet een wereldwijde reputatie als voorloper op het gebied van ontwerpen en vervaardigen voor de landmeetkunde. Wie wil slagen voor accessoires in de meetkunde kan bij SECO terecht.

surveying.com

Hilcon geo en constructio materialen

Soppec

Soppec is dé Europese leverancier voor spuitbussen.

Deze distributeur biedt een zeer kwalitatief hoogwaardig standaardassortiment, maar levert ook zeer innovatieve spuitbussen met (hoogwaardige) markeringsverven. Oorspronkelijk richtte Soppec zich op bosbouwmarkeringsexperts, maar na de ontwikkeling van een innovatieve, gepatenteerde veiligheidsdop trokken ze de aandacht van de bouw. Inmiddels worden de sprays van Soppec veel gebruikt in deze sector.

Soppec blijft zichzelf constant vernieuwen. Al meer dan drie decennia innoveren ze hun assortiment, niet alleen op prestatie, maar ook in gezondheid en veiligheid van gebruikers – natuurlijk tegen de juiste kosten. 

Maandag tm vrijdag: 072-5717277

Groot assortiment

Hoogwaardige kwaliteit

Specifiek

Gereedschap en markeren

Meettoebehoren

Prisma's en systemen

Snelle levering

Nederland en België