Diensten

Hoge service en innovatie voor de scherpste prijs.

HILCON is een totaalleverancier én ontwikkelaar op het gebied van geometrie, landmeten, monitoren en bouwmaatvoering. (Wij leveren alles behalve apparatuur.) In ons uitgebreide assortiment is al het basismaterieel te vinden die een meetkundige nodig heeft: zoals prisma’s, statieven, meetstickers, wegenverf, zettingsboutjes, lasertargets enzovoorts. We leveren door heel Nederland en België, maar ook in Engeland aan onder andere landmeetkundige bureaus, meetkundig ingenieursbureaus, wegenbouwers en gemeenten maar ook aan bouwers van zonneparken met zonnepanelen. Past ons aanbod niet in uw project? Geen probleem: we denken graag met u mee en zoeken of ontwikkelen samen de missende schakel. Kortom: bij ons kunt u rekenen op hoge service, persoonlijke aandacht en innovatie met een maatschappelijk bewust randje. We breiden ons assortiment constant uit en zoeken altijd servicegericht naar de beste oplossing. 

Hilcon - Ruim assortiment

Ruim assortiment

Om zo klantgericht mogelijk te zijn is ons assortiment samengesteld vanuit de klantvraag en bevat allerlei merken.

Rothbucher Systeme levert een totaalassortiment aan meterpeil- en richtmerken, en alles voor BIM verantwoord bouwen. Maar ook voor laserscanning, 3D- en dronemetingen bieden we Rothbucher Systeme. Bohnestingel hebben wij vanwege de hoogwaardige en hoog precisie (kogel)prisma’s en bijbehorende accessoires. Voor statieven, baken en toebehoren hebben we Nedo. Voor markeringsverf bieden we Soppec vanwege de hoge kwaliteit en de gepatenteerde stootvaste veiligheidsdop op de spuitbussen. SECO levert een totaalassortiment voor meetkundig toebehoren. Daarnaast leveren wij ons eigen ARBO-verantwoord piketbuissysteem, lichtgewicht en makkelijk in gebruik. Als moderne leverancier bewegen we mee met de markt. Daarom breiden wij ons assortiment steeds verder uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alle toebehoren voor laserscanning, 3D- en drone-metingen. 

Hilcon - Ruim assortiment

Levering waar en wanneer u maar wilt

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel.

U bent bij ons op kantoor altijd van harte welkom om onze producten te komen bekijken. Maar Hilcon komt ook graag bij u langs om onze producten te tonen of te demonstreren. Wij proberen zo veel mogelijk op voorraad te hebben. Mocht er een keer paniek zijn omdat u bijvoorbeeld een keer iets vergeten bent te bestellen dan kunnen wij snel schakelen. Hilcon staat voor verregaande service: wij blijven zoeken naar een passende oplossing voor de scherpste prijs.

Hilcon account

Prettig online bestellen, snelle levering

U kunt gebruik maken van onze Hilcon online bestelservice, het eige wat u hiervoor moet doen is een account aanvragen die wij voor u verzorgen. U ontvangt van ons de gegevens en u krijgt toegang tot de bestelmogelijkheid op deze website.

Maandag tm vrijdag: 072-5717277

Groot assortiment

Hoogwaardige kwaliteit

Specifiek

Gereedschap en markeren

Meettoebehoren

Prisma's en systemen

Snelle levering

Nederland en België